LunQans Rast & Pass

Hejsan! Som dem flesta av er kanske redan vet om så skriver jag ju för det mesta här på bloggen om saker som har med mode och kläder att göra, men om det skulle vara någonting som inte alla av er kanske är helt medvetna om så skulle det nog vara det faktumet att jag faktiskt är en hundägare. Dock så vet jag att många av er har snappat upp på detta efter att jag nämnde i ett annat inlägg att jag gick på hundkurser med min hund och eftersom att många av er befinner er i Mjölby, Norrköping och Linköping med omnejd exempelvis, vilket är i närheten av där jag bor, samt är hundägare själva så tänkte jag helt enkelt att jag skulle ta och lite snabbt och kort dela med mig av det företaget som jag då har valt att vända mig till för de hundkurser som jag och min hund har gått på.

Företaget heter inget annat än LunQans Rast & Pass och jag tycker verkligen absolut att det här är ditt bästa väl när det kommer till att finna ett bra utbud med kurser för olika typer av hundar med olika problem och förutsättningar. Personligen så har jag verkligen fått hur mycket hjälp som helst genom just LunQans Rast & Pass och deras hundkurser då jag faktiskt har haft en, vad man kallar, problemhund. Detta var någonting som jag faktiskt inte trodde att jag skulle kunna hjälpa min hund med, men efter att jag började gå hos LunQans Rast & Pass så har det redan nu näst intill försvunnit ur systemet och min hund är som ny. Givetvis så är han samma hund och samma individ, men på grund av att vi har kunnat jobba så bra på vår kommunikation och samspel, så har vi verkligen funnit någonting speciellt. Jag kan därför varmt rekommendera LunQans Rast & Pass!