En fotograf i Uppsala

Hejsan och varmt välkomna hit till min blogg där jag för det mesta skriver om mode och kläder! Jag hoppas att alla mina fantastiska läsare har haft en riktigt trevlig helg och att ni dessutom mår bra. Måndagar är ju måndagar, men jag själv har faktiskt så mycket roligt planerat denna vecka så jag är riktigt taggad. Hur som helst så hade jag tänk att jag idag skulle dela med mig av lite information kring en viss fotograf här i Uppsala för alla er läsare som letar efter en bra bröllopsfotograf som kan hjälpa er att fånga era fina minnen på bild.

Denna fotograf heter inget mindre än August Järpemo Fotograf & Webbdesigner och erbjuder alltså med andra ord tjänster inom just då fotografering vid exempelvis bröllop eller andra evenemang. Det är nämligen till honom som jag själv har valt att vända mig nu ett par gånger och jag tycker verkligen att han är hur duktig som helst. Med tanke på att det även har varit så många av er som har skickat in positiva kommentarer angående mina bilder som jag har lagt ut här på bloggen då och då, så vet jag ju även att ni tycker att han är duktig. Det är ju nämligen han som har varit fotografen som har tagit bilderna! Hur som helst så hoppas jag verkligen nu att det här kan på något sätt komma att vara behjälpligt för dem av er som är på jakt efter att hitta en riktigt bra fotograf och befinner er i exempelvis då Uppsala eller någonstans i dess omnejd. August Järpemo Fotograf & Webbdesigner är verkligen ett säkert kort och jag kan varmt rekommendera hans tjänster! Ha nu en riktigt bra fortsatt vecka så hörs vi ju snart av igen i ett annat inlägg här på min blogg.